Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés!

Polgári szertartás a szabadban
Polgári szertartás a szabadban
2017-04-20
Esküvő budapest - Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház XVI. kreület
Esküvő az Erzsébetligeti éttermünkben: teszteljen minket!
2017-04-20

Esküvői catering, nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés!

Budapesti esküvőhelyszíneink jól megközelíthető helyen fekszenek, ideális választás, ha egy romantikus esküvőt szeretne a fővárosban. Ha minket választ, az esküvői menü tekintetében sem érheti kellemetlen meglepetés!
Esküvői catering szolgálatunk biztosítja Önnek és kedves párjának az esküvői kóstolót. A kóstoló alkalmával ugyanazokat az ételeket szolgáljuk fel, amiket az esküvői menüsorban tervbe vettek, így saját maguk győződhetnek meg a lakodalom egyik legfontosabb tényezőjének a minőségéről. Egyúttal találkozhatnak munkatársainkkal is, valamint szemügyre vehetik az esküvőre bérelhető termeinket.

Próbavacsora INGYEN!

Biztos Ön is hallott már olyan esküvőről, vagy akár vendégként átélte, hogy a felszolgált ételek nem ízlettek a vendégeknek és a nagy részük megmaradt. Kerülje ezt el, jelentkezzen be hozzánk egy kétfős próbavacsorára ahol megkóstolhatja ételeinket és meggyőződhet az adagjainkról. Ha valamelyik éttermünk mellett döntenek, abban az esetben mi álljuk a próbavacsorát!

Ha esküvőjén színvonalas catering szolgáltatást szeretne, válassza valamelyik budapesti esküvő helyszínünket Diófa Étterem és Rendezvényház vagy Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház!

Kérje bátran ajánlatunkat az esküvő szervezésére és egyedi igényeire is!

Kollégáink az emailek olvasását követően a lehető leghamarabb reagálnak az érdeklődésükre az Ön által megadott telefonszámon vagy email címen. A foglalás csak abban az esetben érvényes, amennyiben a kollégáink írásban vagy telefonon visszaigazolták azt!