Külső helyszínt keres?A házasságkötő teremnél, a templomkertben az esküvő előtt, illetve után megoldható üdvözlő italok, aprósütemények, szendvicsek felszolgálása, amennyiben erre igény van, ha nem tudnak mindenkit elhívni a vacsorára, de egy kis vendéglátás belefér az összes meghívottnak. Mi megszervezzük és lebonyolítjuk!

Ez természetesen, a kistermünkben is megvalósítható, de külső helyszínre is kitelepülünk. Külső helyszínen rendezett események alkalmából maximum 300 főig tudjuk biztosítani szolgáltatásunkat!


 

Nem kell aggódnia, az esküvői catering megoldja!Egyre több pár dönt úgy, hogy az esküvői vacsorát nem étteremben szeretnék megtartani, hanem egy kastély aulájában, egy művelődési házban, egy hangulatos sátorban vagy esetleg egy kinti szabadtéri helyszínen. Ilyen esetekben felmerül viszont az a probléma, hogy az esküvői étel hogyan lesz kiszállítva, valamint, hogy vajon olyan friss és finom lesz-e, mintha étteremben szolgálnák fel.

Ezek a kérdések sokszor elbizonytalanítják a párokat, és végül mégiscsak az étterem mellett döntenek - azonban nem kell lejjebb adniuk igényeikből, hiszen a Diófa Étterem és Rendezvényház kiváló esküvői cateringesei azon dolgoznak nap, mint nap, hogy a legfinomabb és legkiválóbb alapanyagokból készült esküvői menüt tegyék az újdonsült házaspár és a násznép elé.

Nem kell aggódni a felszolgálás, az ételek minősége és íze miatt, hiszen mi mindent megteszünk azért, hogy egy felejthetetlen esküvői menüsor részesei lehessenek, és még évek múltán is az Önök esküvői vacsorájáról áradozzanak ismerőseik - mindezt azon a helyszínen, amit Önök megálmodtak!
Éttermünkben meg is kóstolhatják az elkészített ételeinket egy próba vacsora alkalmával, melynek árát sikeres szerződéskötéskor jóváírjuk a számlán.

Vegyék igénybe bátran esküvői catering szolgáltatásunkat!

Catering szolgáltatásunk nem csak esküvőkre, korlátozódik. Rendezvények alkalmával legfeljebb 300 főig tudjuk biztosítani szolgáltatásunkat!

Kérjék ajánlatunkat!