Mindent a pár kívánalmai szerintManapság nagyon sok pár igényli, hogy a vacsora helyszínén történjen a polgári szertartás. Sajnos nem minden kerületi anyakönyvi hivatal tart külső helyszínen hivatalos polgári szertartást, de megerősítő esküvő, profi szertartásvezető segítségével megtartható.

A megerősítő szertartás szerinti esküvő menete:

  • Ön és párja bejelentkeznek egy anyakönyvi hivatalba és az esküvőt megelőzően, két tanú jelenlétében, minden ünnepélyességet mellőzve hivatalosan házasságot kötnek.
  • Ezek után a lakodalom napján az Önök által felkért, vagy az általunk szervezett Szertartásvezető úgy bonyolítja le a szertartást, hogy az ifjú páron és a tanúkon kívül egyetlen vendég sem fogja tudni, hogy nem most történik meg a hivatalos esketés.


Természetesen az udvart igény szerint berendezzük és díszítjük.
Kérje ajánlatunk!Esküvői helyszín: a szertartás és a lakodalom azonos helyen


Napjainkban a házasságkötési szokások igen változatosak és eltérőek lehetnek, melynek következtében a szervezés során felmerülő feladatoknak csupán a pár elképzelései és igényei szabhatnak határt, hiszen ez a nap kizárólag róluk és egy új közös élet kezdetéről szól. Gyakori manapság, hogy praktikussági és kényelmi szempontokból a szertartás és a lakodalom azonos helyszínen zajlik, melyhez szükséges a megfelelő körülményeket megteremteni:

  • A szertartás jellegének megfelelő berendezés és dekoráció.
  • Az esküvői helyszín befogadóképességének figyelembevétele mellett a legkényelmesebb kialakítás mind a házasságkötés helyszínén, mind a lakodalom esetében.
  • A kívánt ételek és italok biztosítása a helyszíneken.
  • A meghitt, intim és zavartalan légkör biztosítása.


Cégünk szakemberei sok éves tapasztalattal vállalják esküvők és lakodalmak lebonyolítását, melyhez a Diófa Étterem és Rendezvényház kiváló esküvői helyszínt biztosít. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben állunk rendelkezésére!