Segítünk felejthetetlenné tenni az eseményt!Szeretne megszervezni egy különleges eseményt, csak nem tudja, hogyan fogjon hozzá a szervezéshez? Vannak ötletei, de nincs ideje utánajárni?

Legyen szó bármilyen eseményről, cégünk segít Önnek a megszervezésében!Vállaljuk születésnapok, névnapok, keresztelők, évfordulók, családi vagy céges összejövetelek, termékbemutatók, leány- és legénybúcsúk, osztálytalálkozók, karácsonyi, szilveszteri bulik, egyéb táncos, zenés rendezvények teljes körű lebonyolítását, rendezvények helyszínének biztosítását. Hideg-, meleg konyhánk minden igényt kielégít.

Amikor rendezvényszervezésre kerül a sor, mindenki szeretné emlékezetessé varázsolni az eseményt. Minden részlet kidolgozása azonban rengeteg utánajárással és számos feladattal jár, amelyek elvégzésére a legtöbb embernek nincs ideje és energiája. Ráadásul egyetlen apró baki is tönkreteheti a várva-várt napot.

Ha szeretné, hogy az régóta tervezgetett esemény tökéletesen sikerüljön, érdemes szakemberek segítségét kérnie a szervezés során. Cégünk minden esetben az Ön igényeihez igazodik. Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, ossza meg velünk ötleteit, mi segítünk a megvalósításban!

Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk Önnek minden apró részlet kidolgozásában, hogy az Ön által megálmodott rendezvény felejthetetlen legyen! Várjuk megkeresését! Kérje ajánlatunkat! A sztárvendégekről és a jó hangulatról mi gondoskodunk.


parallax background

Rendezvényszervezés mehet könnyedén is. Bízza ránk és legyen gazdagabb egy felejthetetlen élménnyel!
Születésnap, házassági évforduló, céges party teszünk róla, hogy jól sikerüljön!

Céges rendezvények

Egy jól működő vállalkozás egyik elengedhetetlen eleme a maximális teljesítmény és a kifogástalan szakmai hozzáértés. Azonban ha a munka remek környezetben és összetartó csapatban történik, nagyobb sikereket biztosíthat a mindennapok során. Remek ösztönzés vagy értékelés lehet egy kellemes céges ebéd vagy vacsora.
Az Erzsébetligeti- és Diófa Étterem és Rendezvényházak Budapesten két különböző méretű és befogadó képességű rendezvényteremmel várja vendégeit. Kényelmes és kellemes körülmények között bonyolítható le bármilyen típusú rendezvény az igényeknek megfelelően. Az esemény jellegének megfelelő dekorációt, menüsorokat, valamint teljes segítséget biztosítunk a szervezésben és lebonyolításban igény szerint. Zenés, táncos műsorok, illetve programok is kivitelezhetőek a helyszínen mind a helyi adottságoknak mind a technikai megoldásoknak köszönhetően.
Ha felkeltettük érdeklődését és minden igényt kielégítő helyszínt keres Budapesten céges rendezvényének, válasszon minket!
Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen időpontot és látogasson el hozzánk személyesen is!is!


Házassági évforduló szervezése és lebonyolítása

Amikor két ember összeköti az életét, az egy minden szempontból felejthetetlen élmény számukra, illetve a családjuk és szeretteik számára is, akik őszintén osztoznak az örömükben. Egy szép szokás szerint a pár minden évben megemlékezik a jeles napról, megünneplik boldogságukat és összetartásukat. Azonban vannak kiemelt házassági évfordulók is, melyeken napjainkban egyre népszerűbb szokás egy nagyobb rendezvény keretein belül ünnepelni. Egy házassági évfordulót, hasonlóképpen az esküvőhöz, nem könnyű feladat megszervezni és lebonyolítani, hiszen megannyi teendő akad: tökéletes helyszín lefoglalása, menüsor leszervezése, zenekarral valló egyeztetés, programok szervezése, dekoráció kivitelezése, stb. Cégünk célja, hogy mindenben a házaspár, illetve meglepetés esetén a hozzátartozók segítségére legyen és levegye az összes rendezvényszervezéssel és lebonyolítással járó terhet a vállukról. Ha profi segítséget keres házassági évforduló szervezéséhez, forduljon hozzánk bizalommal és mi minden igényt maximálisan kielégítve teljesítjük kéréseit, hogy az évforduló örök élmény maradjon! További információkért keressen minket elérhetőségeinken!


Egy különleges születésnap

Párja, vagy valamelyik családtagja, barátja éppen kerek évfordulót ünnepel születésnapján? Szeretne a nagy napra valami különleges rendezvényt szervezni hozzátartozójának, hogy emlékezetessé váljon a születésnapja? Lepje meg családtagját egy nagyobb családi és baráti összejövetellel, rendezvénnyel, ünnepelje meg méltón a kerek évfordulót!
Ha egy barátságos, kellemes rendezvényhelyszínt keres Budapest egyik külkerületében, válassza az Erzsébetligeti- és Diófa Étterem és Rendezvényházakat a születésnap helyszínéül. A rendezvény megszervezésében segítünk Önnek, legyen szó a terem díszítéséről, a zene megválasztásáról, a menüsor kiválasztásáról és az emlékezetes pillanatok megörökítéséről. Ha kellemes tavaszi, nyári napra tervezi a rendezvényt, lehetősége van akár szabad téren is lebonyolítani a különleges eseményt.
Rendezvény, különleges esemény, születésnap, évforduló megszervezéséért forduljon az Erzsébetligeti- és Diófa Étterem és Rendezvényházak csapatához bizalommal! Segítünk Önnek emlékezetessé és felejthetetlenné tenni a kerek évfordulót, születésnapot és megtervezni az eseményt az első vendég belépésétől az utolsó távozásáig! Keressen fel minket!

 

Ajánlatkérés


    Kapcsolat