Fergeteges buli, jó ételek és italok. Mi kell még a jó hangulathoz?Céges rendezvények számára alkalmas helyszín. Ingyenes parkolással, egy 30 fő befogadására alkalmas kisterem és egy 150 fő befogadására alkalmas nagyterem áll rendelkezésükre, de természetesen egyszerre az egész rendezvényházat is rendelkezésre tudjuk bocsátani. Ha nálunk rendelik az ételeket és az italokat, akkor 70 fő teljes áru menümegrendelés esetén terembérleti díj nincs!

Ez a kiinduló alap, az összes többi szolgáltatás, ami a céges rendezvényre kell nálunk megtalálható, vagy partnereink segítségével megvalósítható. Mi készen állunk, hogy a legjobb buliban legyen részük, Önök elmondják, mi megvalósítjuk, azaz vállaljuk a céges rendezvény teljes megszervezését. Partnereket ajánlunk, Önök választanak, vagy konkrétan megmondják, kivel dolgozzunk.


Szabadtéri buli?

Lehetőség van udvarunkban is megtartani a céges rendezvényt. Grillezésre és bográcsozásra is alkalmas, akár malacsütésre is lehetőség van a vállalkozó szelleműek számára. A kerti halastó gazdagítja udvarunkat, melyben az aranyhalak gondoskodnak a jó szerencséről.

Lehetőség van külső helyszínen rendezett céges rendezvény alkalmával igénybe venni Catering szolgáltatásunkat, mellyel biztosítani tudjuk 300 főig az étel és ital felszolgálást, hideg tálak és meleg ételekkel egyaránt. Kínálatunk megismeréséhez kérje ajánlatunkat!