Élő zene vagy DJ mindegy a lényeg, hogy jól szórakozzanak!A mulatós zenétől a modernig, a retrótól a napi slágerekig mindent megvalósítunk. Az esküvői zenekar kiválasztása nem utolsó szempont, sőt a jó zenekar, aki látja mit szeret a násznép, mit mikor kell játszani, elengedhetetlen egy fergeteges hangulatú lagzihoz. Ha a násznép döntően a fiatal korosztályból kerül ki, akkor megoldást jelenthet egy DJ is. Így legalább minden szám az eredeti előadótól hallható.


Milyen zene szóljon az esküvőn?


Az esküvő előkészületei közé tartozik a zene típusának, műfajának kiválasztása és a zenekar felkérése is. A zenekar kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen eltérő ízlésű és korú emberek szerepelnek a vendéglistán és mindenkinek egyaránt jól kell éreznie magát, nem csupán az ifjú párnak.

Az élőzene a leghangulatosabb egy esküvő esetében, emellett a CD-ről betett zene kevesebb lehetőséget nyújt a korrigálásra, ha valami váratlan lép fel. Ezzel szemben az élőzene megadja az alaphangulatot mind a párnak, mind a vendégeknek, erre ugyanis sokkal szívesebben táncolnak az emberek. Érdemes körültekintőnek lenni a zenekar kiválasztása során, hiszen rajtuk múlik a lakodalom hangulata.

Ha Önnek is fontos, hogy milyen hangulat lesz az esküvője napján, forduljon hozzánk bizalommal szervezési ötleteivel, segítünk a megfelelő zenekar kiválasztásában! Jöjjön el hozzánk és tekintse meg rendezvényhelyszínünket, ha hangulatos és különleges esküvői helyszínre vágyik! További információkért bátran keressen minket elérhetőségeinken!