Honnan jött az ötlet?


Az elmúlt jó pár évben arra lettünk figyelmesek, hogy a rendezvények amelyeken részt vettünk volt köztük esküvő, lánybúcsú, szabadtéri rendezvény, céges party mindegyikben volt valami kifogásolható nem odaillő dolog. Úgy gondoltuk, hogy mi jobban csinálnák és ennek köszönhetően nyitottuk meg Éttermünket, a rendezvények helyszíneként kiválóan kielégíti a legkülönfélébb kívánalmakat.

2010-ben megnyitottuk Diófa Éttermünket és a rendezvények szervezését is bevezettük. Az esküvős rendezvények szinte mindennapossá váltak számunkra, mára már annyira kinőtte a hely magát, hogy bővítésre szántuk el magunkat. Így nyitottunk egy másik rendezvényhelyszínt a 16. kerületben, ahol minden nap várjuk a finom falatokra éhezőket. Keresse fel Erzsébetligeti Éttermünket és Rendezvényházunkat!

A rendezvények alkalmával vállaljuk a teljes körű lebonyolítást, akár külső helyszínen is, Catering szolgáltatásunk nagy ételkínálattal vehető igénybe, melyet szakácsaink frissen minőségi alapanyagokból készítenek. Italkínálatunk alkalmazkodik bármilyen alkalomhoz a folyó boroktól a prémium minőségű rövid italokig minden megtalálható.

Végig Ön mellett, egy segítő kéz!


Ügyfél
938

Elégedett ügyfél

kültéri rendezvény
302

Kültéri rendezvény

esküvői gyűrű
139

Esküvő

tűsarkú
5

Letört tűsarok

Éttermünk, rendezvényházunk 2016 közepén kívül, belül megújult! Légkondicionált rendezvényházunk két különálló teremmel, zárt udvarral és saját parkolási lehetőséggel várja kedves Vendégeit. A kisterem alapterülete 60 m2, mely 40 fő befogadására (tánctérrel 25 fő), míg a nagyterem alapterülete 180 m2, mely akár 150 fő (tánctérrel 120 fő) befogadására alkalmas. Nagytermünket új dekorációval, egyedi fényekkel tettük még impozánsabbá. Megszépült, térkövezett, kerti tóval rendelkező zárt udvarunkon akár külső polgári szertartás megrendezésére is van lehetőség!
Gyerekbarát helyszín kis játszótérrel, a gyerekek nem fognak unatkozni, amíg a felnőttek élvezik a társaságot.

Természetesen modern konyhával várjuk Vendégeinket, az ételeket helyben, frissen készítjük.
Vállaljuk az esküvői és kísérő torták, aprósütemények elkészítését is!

parallax background

Kedvező ár! Nincs rejtett költség!

A KORLÁTLAN VALÓBAN KORLÁTLAN FOGYASZTÁST JELENT!

A rendezvényterem fénytechnikával, rendelkezik viszont hangtechnikáról Önöknek kell gondoskodniuk.

Az Ön rendezvényszervezője


Remélem mint leendő ügyfelünk köszönthetem!

Az elmúlt 10 évben számos rendezvény lebonyolítását végeztem a születésnapoktól egészen a több száz fős kültéri rendezvényekig. Esküvős ügyfeleim, minden alkalommal széles mosollyal és baráti kapcsolatban köszöntek el a lakodalom végeztével. Büszkén állíthatom, hogy munkáim során szinte majdnem mindennel találkoztam kivitelezés és kérések szempontjából amit sikerült is meg valósítani. Az egyedi kívánságokat mindig szívesen vesszük, mert tanulunk belőle és így még izgalmasabbá tudunk tenni egy fontos eseményt a jövőben.

Szabadtéri rendezvényen gondolkodik? Lehetőség van, akár az udvarunkon is megtartani, felkészültünk Malacsütésre, Grillezésre is természetesen a menüajánlatokon felül.
Zenés táncos mulatságok során nagytermünk remek választás, tánctérrel együtt 120 fő kényelmesen elfér.

Lehetősége van tanácsadás kérésére, melynek az első órája ingyenes a további órákat 5000 Ft/óra-val lehet kalkulálni. A tanácsadás kitér mindenre, jobb átbeszélni többször is mielőtt véglegesítené. Amennyiben sikeresen megállapodtunk, a plusz órák árát beszámítjuk a végösszegbe! Próba vacsora alkalmával (maximum 2 fő) az ételeinket is megkóstolhatják, melynek árát szintén beszámítjuk a végösszegbe.

Mihály Szilvia

profi rendezvény és esküvőszervező

+36 20 437 97 72


 

Ha kíváncsi árainkra, kérje ajánlatunkat!


    Kapcsolat