III. CEWES Őszi Esküvő Kiállítás

XVI. és XVI. kerület esküvő helyszín
XVI és XVII kerület esküvő helyszín
2017-08-16
Nóta nap
Nóta nap 2017 november 18
2017-10-16

Újra részt veszünk a CEWES Őszi Esküvő Kiállítás november 4-5.-én tartandó rendezvényen!

Kedves Vendégeink, Leendő házastársak!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy november 4-5.-én részt veszünk a CEWES Őszi Esküvő Kiállítás rendezvényen. A tavalyi sikereken felbuzdulva ismét standot állítunk immár két helyszínnel és egy új szolgáltatással. Standunknál részletes tájékoztatást adunk az érdeklődőknek az esküvő helyszíneinkről, szolgáltatásainkról, egyedi lehetőségekről.
Díszítéseinket és árainkat bemutatva akár időpontot is foglalhatnak, esküvő helyszíneink megtekintésére vagy akár le is foglalhatják megtekintés nélkül a választott helyszínt.


Éttermeink és szolgáltatásaink listája bővült a tavalyi év óta

Idén kettő esküvő helyszínnel és egy új szolgáltatással jelentkezünk. Új esküvői helyszínünk az Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház az Erzsébet-liget szívében található volt tiszti kaszinó helyén nyílt meg. 120 fő befogadására képes, ingyenes parkolás, légkondicionált helyiségek, külön szoba a párnak, tánctér kialakítható és komplex megoldások a díszítésre és a menü-, italajánlatokra. Lehetőség van vetítésre is, a zenekarok és DJ-ék számára Speakon rendszer került kiépítésre, hogy ne kelljen a zsinórokat kerülgetni. Az egyedi kéréseket is szívesen fogadjuk!

Diófa Étterem és Rendezvényházunk szintén bemutatásra kerül. Ezen a helyszínen akár 150 fő kényelmesen elfér, tánctér kialakítható, ingyenes parkolás saját parkolónkban és a környező utcákban. Tálszervizes megoldással kéréseknek megfelelően bármit elkészítünk, de saját menü- és italajánlatunkból is válogathatnak. Akár próbavacsorát is tarthatnak éttermünkben melynek ára beszámításra kerül a végösszegbe, ha úgy döntenek, hogy nálunk tartják az esküvőt.

Új szolgáltatásunk a teljes körű díszítés, melyet a szekszoknya.net testvér vállalkozás biztosítja számunkra a saját esküvői helyszíneinken a dekorációs textileket. Nem kötelező a mi díszítőinket választani, de ajánlott, ha a két esküvő helyszínünk valamelyikét választották. A díszítő textíliák, melyeket felhasználunk a pár kérése szerint, akár külön is kibérelhetők és a kedves egybekelők vagy a családtagjaik is feldíszíthetik vele a termet. A székszoknyák, masnik és asztali futók több mint 70 féle színben elérhetők. A széleskörű anyag és színválaszték lehetőséget ad mindenkinek, hogy a saját ízlésének valót megtalálja. Bemutatótermünkben kiválasztható és megnézhető az anyagok és színek, összes nálunk bérelhető változata. Továbbá asztalkasír, terítők is bérelhetők többféle színben és méretben.

Fontos információk a CEWES Őszi Esküvő Kiállítás-ról

 • Kiállítás helyszíne:
  HUNGEXPO G pavilon
  1101. Budapest, Albertirsai út 10.
 • Kiállítás időpontja:
  2017 november 4-5.
 • Parkolás:
  A HUNGEXPO területén (bejárat: IV. kapu), vagy az Albertirsai úton. Parkolás díjköteles! Javasoljuk, hogy vegyétek igénybe a tömegközlekedést!
 • Tömegközlekedés:
  10-es jelzésű (korábban 100-as) busz 30 percenként indul az Örs vezér térről. Hungexpo bejárat: III-as kapu
 • Menetrend:
  Indulás az Örs vezér térről: 9.40, 10.10, 10.40, 11.10, 11.40, 12.10, 12.40, 13.10, 13.40, 14.10, 14.40, 15.10, 15.40, 16.10, 16.40, 17.10, 17.40, 18.10

További információk és jegy vásárlás itt!
A kétnapos, illetve a VIP jegyekkel 5 000 000 Ft értékű álomesküvőt nyerhet!