Esküvő az Erzsébetligeti éttermünkben: teszteljen minket!

Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés! Esküvői catering
Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés!
2017-04-20
XVI. és XVI. kerület esküvő helyszín
XVI és XVII kerület esküvő helyszín
2017-08-16

Esküvő Budapesten? Megfizethető áron?

Zöld övezetben szeretné megtartani esküvőjét? Közel Budapest központjához?

A XVI. kerületben található új Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház tárt karokkal várja a kedves látogatókat. Gyönyörűen felújított, légkondicionált, akadálymentesített a párnak külön szobával felszerelt rendezvényház akár 120 fő befogadására képes. Speakon elvezető rendszer kiépítve a ízléses megjelenés érdekében, hogy ne a zsinórokat kelljen nézni a zenekar körül.

Igény szerint egyedi menüsorral is tudunk szolgálni amit menüajánlatunkban nem talál meg. Italajánlatunk is rugalmasan alkalmazkodik minden kívánalomhoz. Aprósütemények, desszertek és az esküvői tortát is elkészítjük, ha igénylik, de van lehetőség házi máshonnan rendelt aprósütit és esküvői tortát is behozni.

Esküvőre készül, de még nincs meg a helyszín? Engedje, hogy mi szervezzük meg élete egyik legboldogabb napjának részleteit és bízza ránk esküvőjének megszervezését!

Képek az Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház rendezvényterméről és környezetéről

Joggal kérdezhetné, hogy miért pont minket válasszon? Tekintse meg képgalériánkat, ahol a képek magukért beszélnek és megmutatják, hogyan is néz ki egy általunk készített dekoráció, teljes esküvői pompájában. Nem győztük meg? Akkor jöjjön el hozzánk személyesen és tekintse meg éttermünket, termeinket, melyek nagyobb vendégsereg befogadására is alkalmasak.

Hozzáértésünket számtalan boldog pár, valamint sok tucatnyi elégedett vendég szavatolja. Éttermünkben nemcsak nézelődhet, jöjjenek el hozzánk párjával és kóstolják meg az esküvői menüsor összeállítását! Kóstolja meg kedvenc fogásait éttermünkben, teszteljen minket!

Szervezze esküvőjét az Erzsébetligeti vagy a Diófa Étterem és Rendezvényházban, hogy a nagy nap igazán felejthetetlen legyen! További információkért forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!