Polgári szertartás a szabadban
Polgári szertartás a szabadban
2017-04-20

Ha családias esküvőt szeretne, akkor tartsa nálunk! Tökéletes esküvői helyszín éttermünk.

Sokak számára elsődleges szempont, hogy az esküvőt szűk családi- és baráti körben rendezzék meg – hiszen az esetek nagy többségében a pár szeretné minél hangulatosabban, csupán a közeli szeretteikkel ünnepelni ezt a jeles eseményt. Éttermünk ideális esküvői helyszín nem csak esküvőhöz, de vendégvárás, keresztelő, külső polgári szertartáshoz is egyaránt.

Ha Ön is olyan esküvői helyszínt keres, ahol a kisebb szertartások, valamint az utána következő étkezések és ünnepség kényelmesen megtartható, érdemes hozzánk fordulnia!

Hogy miért? Eláruljuk!

  • Nálunk lehetősége van arra, hogy a 30 főt befogadó termünket bérelje ki, ahol a családias hangulatú rendezvények szervezése könnyen megvalósítható.
  • Mindenről gondoskodunk, amire csak szüksége lehet, így, ha fontos Önnek, hogy teljes körű lebonyolítás mellett történhessen a terembérlés, akkor velünk csak jól járhat.
  • A kibérelt esküvő helyszín csak az Öné, így biztos lehet benne, hogy nem zavarják majd a lagzit idegen személyek.

Keressen minket Ön is ajánlatunkért bizalommal, ha esküvői helyszín után kutat, hiszen nálunk nem kell feleslegesen nagy termet bérelnie, ha kis esküvőt tartana!