Családias esküvőt szeretne? Remek esküvői helyszín kisebb lakodalmakhoz.
Családias esküvőt szeretne?
2017-04-06
Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés! Esküvői catering
Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés!
2017-04-20

Polgári szertartás a szabadban

Polgári szertartás a szabadban

A kép csak illusztráció!

 

Polgári szertartás a szabadban? A tavaszi-nyári szezon remek lehetőséget kínál a házasulandók számára, hogy a szabad ég alatt mondhassák ki az „Igen-t”, hiszen kevés olyan romantikus helyzet van, mint a kellemes friss levegőn szeretteink körében ünnepelni egy új élet kezdetét.

A szabadtéri szertartások megannyi kreatív és egyedi lehetőséget kínálnak díszítés szempontjából, melyek között mindenki megvalósíthatja saját elképzeléseit. A szertartás után a lakodalom lebonyolítására különböző méretű helyiségeket biztosítunk, így nem kell tartani egy-egy záportól, valamint az esti lehűléstől, így minden elképzelésük megvalósulhat, az ünnepség igazán jó hangulatban és gondtalanul telhet, és az esküvő örök emlék marad egy életen át.

Amennyiben szeretnék kihasználni a meleg tavaszi-nyári időjárás adta lehetőségeket és a szabadban tartanák polgári szertartásukat, a Diófa Étterem zárt udvarhelyiségével tökéletes helyszínt biztosít ehhez. Egyéni igényeivel és bővebb tájékoztatásért keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésükre, hogy a nagy nap olyan legyen, amilyennek megálmodták!